Routebeschrijving naar B&B De Havelaar Logies en Ontbijt

Met de fiets

 • Vanuit Zuidlaren
  In het dorp volgt u de bewegwijzering naar de Prins Bernhardhoeve. U bent dan aan de Brink Oostzijde. U neemt de weg naar het zuiden, de Annerweg, om via de Hogeweg door Schuilingsoord naar de Zuidlaarderweg in Annen te fietsen. In Annen volgt u de Zuidlaarderweg door het dorp. Deze weg gaat over in de Brink. Vervolgens fietst u linksaf de Wolden op. Aan het einde steekt u de Spijkerboorsdijk over en fietst de Bartelaar op. Daarna neemt u de eerste weg naar links, de Havenstraat. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Veendam
  U neemt vanaf het postkantoor het Beneden Oosterdiep in westelijke richting. Via de Bocht Oosterdiep fietst u door het Boven Oosterdiep op. Op een driesprong rijdt u rechtsaf de Bendiksstraat in, die u links aanhoudend vervolgt. Deze straat gaat over in het Skager Rak, dat u helemaal uitrijdt. Aan het einde van de weg gaat u linksaf de Sorghvlietlaan in. Deze volgt u tot de rotonde, waar u rechtsaf de Woortmanslaan oprijdt. Deze gaat over in de Wildervanksterweg, die de Kielsterachterweg kruist en door Kiel-Windeweer naar Annerveenschekanaal voert. Hier volgt u zoveel mogelijk de weg die overgaat in de Molenwijk, die door Spijkerboor loopt. Na Spijkerboor gaat de weg over in de Spijkerboorsdijk. U vervolgt de weg naar Annen. In het dorp aangekomen neemt u de eerste weg naar links, de Hullen, en vervolgens de eerste weg naar rechts, de Havenstraat. U vindt De Havelaar aan uw linkerhand.
 • Vanuit Gieten
  U start bij de kerk aan de Brink in Gieten in noordelijke richting. Vervolgens fietst u linksaf de Oude Groningerweg in. Na het viaduct slaat u rechtsaf het Voorsteland in. Dit fietspad leidt u naar de Vijzelweg in Eexterzandvoort. Deze vervolgt u links aanhoudend het dorp in. Bij paddestoel 24845 gaat u rechtsaf het fietspad richting Annen op. Aan het einde van het fietspad steekt u de weg over en rijdt de Koebroeken op. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf 't Wit op. Deze weg gaat op een bepaald moment haaks linksaf. Na het bungalowpark Eexterkoele gaat de weg over in de Hullen. In Annen vervolgt u de Hullen naar links. Daarna neemt u de eerste weg links, de Havenstraat. U vindt De Havelaar aan uw linkerhand.
 • Vanuit Assen
  Vanaf het NS-station in Assen vertrekt u in noordelijke richting over de Overcingellaan. U fietst over een viaduct heen en slaat linksaf het Abel Tasmanplein op. Vervolgens gaat u linksaf de Rolderhoofdweg in. U rijdt nu onder het viaduct door en vervolgt uw weg linksaf de Lonerstraat in. Deze weg vervolgt u via Loon, waar hij Asserstraat en Gasterenseweg heet, het Balloërveld, Gasteren, waar hij Westeinde, Brink en Oosteinde heet, en Anloo, waar hij Gasterenseweg, Brinkstraat en Annerweg heet, naar Annen, waar hij Anloërweg heet. U vervolgt de weg het dorp in, waar hij Kruisstraat gaat heten. U vervolgt deze straat met een bocht naar rechts richting Spijkerboor. Dan neemt u de eerste weg naar rechts, de Bartelaar, en vervolgens de eerste weg naar links, de Havenstraat. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.

Met het openbaar vervoer

 • Vanuit Groningen
  Vanaf het busstation NS vertrekken de lijnen 57 en 59, respectievelijk naar Eext en Annen / Emmen. In Annen stapt u uit bij halte Markeweg. U steekt de weg over en loopt de weg in die links van de grote Brink leidt. Bij de kruising steekt u de doorgaande weg over, u loopt dan De Bartelaar in. Dan neemt u de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Veendam
  Vanaf het busstation vertrekt lijn 10 richting Assen. In Gieten stapt u uit bij halte de Brink. Daar stapt u over op lijn 59 richting Groningen. In Annen stapt u uit bij halte Markeweg. U loopt de weg in die links van de grote Brink leidt. Bij de kruising steekt u de doorgaande weg over, u loopt dan De Bartelaar in. Dan neemt u de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Emmen
  Vanaf het busstation NS vertrekt lijn 59 richting Groningen. In Annen stapt u uit bij halte Markeweg. U steekt de weg over en loopt de weg in die links van de grote Brink leidt. Bij de kruising steekt u de doorgaande weg over, u loopt dan De Bartelaar in. Dan neemt u de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Assen
  Vanaf het busstation NS vertrekt lijn 58 richting Groningen. In Annen stapt u uit bij halte Zandlaan / Grootblok. U loopt vervolgens in oostelijke richting naar het dorp. U vervolgt de weg het dorp in, waar hij Kruisstraat gaat heten. U vervolgt deze straat met een bocht naar rechts richting Spijkerboor. Dan neemt u de eerste weg naar rechts, de Bartelaar, en vervolgens de eerste weg naar links, de Havenstraat. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.

Met de auto

 • Vanuit Groningen
  U neemt de A28 naar Assen / Zwolle. Na ongeveer 10 kilometer neemt u de afslag naar de N34 naar Zuidlaren / Emmen. De tweede afslag brengt u naar Annen. Onderaan de afrit gaat u linksaf naar het dorp. Bij de rotonde en de eerstvolgende afslag naar Eext gaat u rechtdoor. Als deze weg een bocht naar links maakt slaat u rechtsaf richting Spijkerboor. Dan neemt u de eerste weg naar rechts en vervolgens de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Nieuweschans
  U volgt de A7 via Winschoten richting Groningen. U verlaat de A7 via de afslag Noordbroek. Onderaan de afrit gaat u linksaf de N33 op richting Veendam / Assen. Deze weg blijft u volgen tot de afslag Zuidlaren, waar u rechtsaf de N34 oprijdt richting Zuidlaren / Groningen. De eerste afslag brengt u naar Annen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf naar het dorp. Bij de rotonde en de eerstvolgende afslag naar Eext gaat u rechtdoor. Als deze weg een bocht naar links maakt slaat u rechtsaf richting Spijkerboor. Dan neemt u de eerste weg naar rechts en vervolgens de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Emmen
  U neemt de N34 naar Gieten / Groningen. Deze weg blijft u volgen tot de afslag naar Annen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf naar het dorp. Bij de rotonde en de eerstvolgende afslag naar Eext gaat u rechtdoor. Als deze weg een bocht naar links maakt slaat u rechtsaf richting Spijkerboor. Dan neemt u de eerste weg naar rechts en vervolgens de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.
 • Vanuit Zwolle
  U rijdt over de A28 richting Assen / Groningen. U verlaat de A28 via de afslag Assen-Zuid en gaat rechtsaf de N33 op richting Gieten / Veendam. Op deze weg neemt u de afslag Gieten, waar u de N34 oprijdt richting Zuidlaren / Groningen. De eerste afslag brengt u naar Annen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf naar het dorp. Bij de rotonde en de eerstvolgende afslag naar Eext gaat u rechtdoor. Als deze weg een bocht naar links maakt slaat u rechtsaf richting Spijkerboor. Dan neemt u de eerste weg naar rechts en vervolgens de eerste weg naar links. U vindt De Havelaar aan uw rechterhand.

Nederlands | English © 2004-2019 De Havelaar - Realisatie Oostermoer Media en Communicatie

Algemene foto van De Havelaar in Annen

Terug naar de eerste foto
Terug naar de vorige foto
Naar de volgende foto
Naar de laatste foto
Veel gasten vinden De Havelaar een 3-sterren accommodatie

De Havelaar Logies en Ontbijt

Marian Rossing - Booij
Havenstraat 6
9468 CH Annen

Telefoon: 0592 27 70 79
Mobiel: 06 22 029 161
E-mail: info@dehavelaar.nl