Het verblijf

De Bed & Breakfast ademt een landelijke sfeer. Het verblijf, met een prachtig uitzicht over de Hondsrug, bestaat beneden uit een gezellig ingerichte zit/slaapkamer met een tweepersoonsbed, een keukentje en een badkamer en heeft een eigen ingang. Boven is nog een kamer met 2 eenpersoonsbedden en een zitje met tv. Deze kamer wordt alleen verhuurd in combinatie met de kamer beneden als uw gezelschap uit drie of vier personen bestaat.

's Ochtends krijgt u een uitgebreid ontbijt dat zoveel mogelijk is samengesteld uit streekgebonden producten.

In de zit/slaapkamer vindt u ook een kleurentelevisie, een DVD-speler, een kleine muziekinstallatie met radio en CD-speler en een wekkerradio. U kunt 's avonds een kaartje leggen, een spelletje doen of even lekker lezen in de aanwezige boeken en tijdschriften. Vanuit uw kamer kunt u rechtstreeks de tuin in waar u als het lekker weer is heerlijk kunt zitten met een glaasje wijn of een sapje en nagenieten van een fijne dag.

In uw eigen keukentje kunt u koffie zetten (Senseo) en thee maken, waarbij u kunt kiezen uit allerlei smaakjes (zowel koffie als thee zijn gratis). U kunt eventueel koken op een keramische twee-pits kookplaat. Koelkast, magnetron, pannen, servies, bestek en keukenlinnen zijn allemaal aanwezig.

De badkamer heeft een toilet, douche en wastafel. De bedden zijn opgemaakt en u hoeft geen handdoeken mee te nemen.

In en rond de Havelaar kunt u gebruik maken van een draadloze internet-verbinding.

Het gastenverblijf is centraal verwarmd. Er is een parkeerplaats en u kunt uw fiets(en) onderdak stallen in de ruimte die toegang geeft tot het gastenverblijf.

Vanuit De Havelaar kunt u beginnen aan een wandeltocht of fietstocht door Drenthe. Op eigen gelegenheid of aan de hand van één van de vele routebeschrijvingen die ik voor u heb klaargelegd. Ook vindt u folders met uitgebreide informatie over andere toeristische activiteiten en bezienswaardigheden.

Ik wil uw verblijf graag zo prettig mogelijk laten verlopen. Daarom is er in overleg veel mogelijk. Te denken valt bijvoorbeeld aan een warme maaltijd.

Huisdieren zijn niet toegestaan en voor uw rokertje zult u even naar buiten moeten.

Nederlands | English © 2004-2019 De Havelaar - Realisatie Oostermoer Media en Communicatie

Algemene foto van De Havelaar in Annen

Terug naar de eerste foto
Terug naar de vorige foto
Naar de volgende foto
Naar de laatste foto
Veel gasten vinden De Havelaar een 3-sterren accommodatie

De Havelaar Logies en Ontbijt

Marian Rossing - Booij
Havenstraat 6
9468 CH Annen

Telefoon: 0592 27 70 79
Mobiel: 06 22 029 161
E-mail: info@dehavelaar.nl